Fan Club

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

  1. Imi place foarte mult de dumneavoastra, si ca persoana si cum cantati!!! Si eu sunt olteanca, din Bailesti, si va admir foarte mult!!! Acum, sunt in Italia, dar sper sa va vad cand ajung in tara!!! Mult succes in continuare!

  2. Eram copil cand am auzit-o prima data pe Ionela Anghel Popa cantand. Desi nu eram pe atunci cu populara nu am putut sa nu ma indragostesc pe loc de melodiile cantate de aceasta. Am crescut cu melodiile doamnei si una dintre ambitiile mele a fost sa imi cante nunta, si asa s-a si intamplat. Acum asteptam botezul! Este o onoare pentru familia noastra sa pastram legatura cu domnia sa si ori de cate ori avem ocazia sa ne ducem sa o vedem in spectacole. Multumim ca prin cantecul dumneavoastra ne faceti zi de zi sa privim viata altfel! Familia Silviu si Diana CARSTINA

    • Multumesccccccccccccccccccccccc

  3. Tonica, expresiva si talentata, Ionela Anghel Popa reuseste sa ofere publicului momente de neuitat, gratie experientei sale artistice, ce-i permite sa fie intotdeauna intr-o forma impecabila! Felicitari, draga mea Ionela si mult succes pe mai departe!

    • Buna Maricicoooo…multumesc

  4. Felicitari, draga mea Ionela Anghel Popa pentru intreaga cariera si pentru tot ce faci! Te pup